Na natečaju EKO PAKET, je pod pokroviteljstvom EKOŠOLA, vrtec Pedenjped uvrščen na drugo mesto. Čestitke!

Prenova enote Učenjak se je vendarle začela. Otroci in vzgojitelji bodo od ponedeljka, 19. julija 2021 dalje, v vrtcu Otona Župančiča, v enoti Čebelica, Hruševska cesta 81. 

Uradna otvoritev energetsko sanirane in obnovljene enote ŠLIK ŠLAK v prostorih OŠ Nove Fužine je bila 23. 6. 2021. Slavnostni trak je prerezal župan najlepšega mesta g. Zoran Janković, ravnateljica vrtca Pedenjped ga. Marjana Zupančič in ravnateljica šole ga. Damjana Korošec. 

Otvoritev so popestrili otroci iz vrtca Pedenjped in učenci šole. Zahvalili so se arhitektom, izvajalcem za opravljeno delo. 

Zapisala: Dori peterca

Vrtec Potepuh je svojo prvo skupino na Jančah odprl leta 2001. Vrtec je takrat obiskovalo sedemnajst otrok  starih od enega do šest let. Zanje sta takrat skrbeli dve vzgojiteljici. Število otrok, ki so obiskovali vrtec se je hitro povečevalo in od leta 2009 delujeta na Jančah dve skupini otrok. V letošnjem letu pa smo imeli tri oddelke otrok. Število otrok torej v hribih ne upada, ampak raste, česar se v vrtcu izredno veselimo.

Sodelujemo pri vseh projektih na ravni vrtca še posebej smo ponosni na sodelovanje v gozdnem vrtcu. Skušamo izkoristiti prednosti naravnega okolja in možnosti, za aktivnosti, ki jih le-ta ponuja. V vrtcu se zelo radi povežemo tudi z okoljem. Med sprehodi tako obiščemo kmetije in z njimi sodelujemo. Vrtec v neposredni bližini nima veliko sosedov, zato se odpravimo proti vasi Gabrje, Vnajnarje ali Tuji Grm.

V letošnjem letu vrtec na Jančah praznuje 20. rojstni dan.

Otroci, starši ter strokovni delavci smo v ponedeljek, 14.6. 2021, obeležili praznovanje 20. obletnice enote Potepuh na Jančah. Pripravili smo razigrano praznovanje z glasbo, nastopom otrok, športnimi igrami, pogostitvijo s picami, krofi, piškoti, je prijetno druženje prehitro minilo. Ker praznovanj in dogodkov ob 20. obletnici ni nikoli preveč, smo praznovanje za otroke pripravili tudi v dopoldanskem času. Na igrišču vrtca ni manjkalo glasbe, plesa, otroškega smeha. Sladko presenečenje, ki nam ga je poslal Pedenjped je vse skupaj še popestrilo.

Zapisala: Lara tabor

Spoštovani starši

Obveščamo vas, da poteka vpis v vrtec za šolsko leto 2021/2022. Zadnji datum oddaje vloge je 15. marec 2021. Vlogo lahko pošljete po priporočeni pošti na naslov: Vrtec Pedenjped, Cerutova ulica 6, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. 

Spodaj imate dostop do obrazca, v katerega lahko podatke vtipkate, ga nato natisnete, ter podpisanega pošljete po priporočeni pošti ali skeniranega po elektronski pošti. V nekaj dneh boste prejeli potrdilo, da smo vašo vlogo prejeli. 

Vlogo ponovno oddajate tudi starši, ki v letu 2020/2021 niste dobili vrtca in so vas uvrstili v čakalni centralni seznam. 
Za več informacij nam pišite ali pokličite na 01/5492 614 go. Jelko Jantol. 

Povezave:
Vloga za vpis v vrtec v šolskem letu 2021/2022
Vloga za vpis v vrtec v šolskem letu 2021/2022 -  neposredni vnos podatkov
Javni razpis